Time Travelled — almost 5 years

A letter from March 23rd, 2020

Mar 23, 2020 Mar 23, 2025

Epilogue

Peaceful right?

Sevgili gelecekteki Ece; Şu anki hislerim, değer verdiğim kişiler daim kalacak sanıyorum. Umarım öyledir. Annem, Hera ve Sidar hala yanımdadır. "En yakın" arkadaşım Sudenaz, eski sevgilim Sinan Ekin, su an bana mesaj yazmakta olan Oğuz -aka Salur-, Hamza, Lina hala yanında mı? Yoksa unutuldular mı? Sidarla evlendin mi? Belki çocuk bekliyorsundur. Üniveriste okuyor musun? Uluslararası ilişkiler kazandın mı? Rusça ve yunanca öğrendin mi? Umarım gelecekte güzel bir hayat beni bekliyordur. Umarım güzel bir hayatın vardır. Sevgilerle, Geçmişteki kendin.

Epilogue

17 days later

Sevgili geçmişteki Ece,
merak etme. Annem ve Hera hala yanımızda...

Ldtukukru nesey ik maa dir'danas.
.
Rib en r,av gkeçer ışardnaak ykıan zeeynp ıtkar. Oyazıyr anins aalh esi. Koy ıaaağkbrcı ğuocuçn eibn bu.
.
Oarsn ya aocamğıl ğımbycaaşaal kii̇ zeumn düiervnesntei lnrzmaayaıah ükeysk çini silmınsa ev. Aınsl uolroym iryçoge reiegcğtie lbeli çih ev rnele ızhlı da zmnaa. .
.
Adaahımyt var ktıar biri eidmirğv ğrdee akbşa. Iiçterfell ikilşi bri üelbzeğimceltdiizee maa akışlaıçlr şiin udol ev mnuanıiryo. Nbunda ed murmaı 5 keetgcelike nndao yıl bhesraed cee uebnuadmtk aknisor.
.
Ihmtzaayı geüzl uldo bir. 22. Kdellmirhayaie smıa,tb omaıdl ltyuuumm gbii kep atakf aymşaı.
.
Gvele,siler.
Izb ekkecileetg.

This user has written an update to this letter.To see what they wrote, please


Load more comments

Sign in to FutureMe

or use your email address

Don't know your password? Sign in with an email link instead.

By signing in to FutureMe you agree to the Terms of use.

Create an account

or use your email address

You will receive a confirmation email

By signing in to FutureMe you agree to the Terms of use.

Share this FutureMe letter

Copy the link to your clipboard:

Or share directly via social media:

Why is this inappropriate?